Курсове

Работата по дървета е различна от всички останали професии, включващи работа на въже. Тя има своите специфични особености, които я правят много рискована и всяка грешка струва скъпо. И понякога цената е здравето и дори животът на работещия.

Обучението за работа по дървета включва придобиване на теоретични и практически умения за правилна и сигурна работа, а също така и за оказване на помощ в случай на инцидент. Това Ви гарантира, че ще можете да изпълните всяка една задача безопасно и професионално. Освен това, правилните техники на работа съхраняват енергията на работещия и позволяват значително съкращаване на времето на работа.

Urban Tree Care e първата фирма в България, която предлага обучение за работа по дървета по арбористки способ. Нивата на обучение са в съответствие с тези във водещите европейски държави (Германия, Австрия) и са съгласувани с Асоциацията на арбористите в България. Също така предлагаме и обучение за придобиване на световни сертификати, с които може да работите тази сложна, но интересна професия и в чужбина.

Независимо дали сте собственик на фирма, който иска да преквалифицира работниците си, професионалист в работата на въже, който иска да опита нещо ново или просто намирате работата по дървета за интересна и искате да станете експерт в областта – не се колебайте да се свържете с нас!